Pon - Sub: 07:00 - 16:00
+387(0)52-430-260
komercijala@1majdoo.com

 Preduzeće "1.MAJ" d.o.o. - Kozarska Dubica je osnovano 1991. godine. Osnovna djelatnost tada malog porodičnog preduzeća je trgovina na veliko i malo sekundarnim sirovinama i crnom metalurgijom.
Preduzeće vremenom širi svoju djelatnost uvodeći u ponudu i građevinske materijale, čiji se asortiman iz godine u godinu značajno širi.
2014. godine registrovana je i počela sa radom Poslovna jedinica u Banja Luci.
 Takođe, naše preduzeće je jedan od osnivača grupacije "TOP DOM B&H", sa sjedištem u Banja Luci, koja je nastala 2004. godine, sa ciljem zajedničkog nastupa kod proizvođača građevinskih materijala. Takvom poslovnom odlukom se nastoji ostvariti dobra pozicija kod proizvođača, ali i dobre pozicije u trgovini građevinskim materijalima na tržištu BiH.

www.TOPDOM-BiH.com

 Preduzeće "1.MAJ" d.o.o. pored i daljnjeg bavljenja trgovinom i preradom sekundarnih sirovina, te veleprodajom i maloprodajom građevinskim materijalima, registruje 2006. godine sestrinsku firmu pod nazivom "TOP AGM" d.o.o. sa sjedištem u Banja Luci. Ovo preduzeće se bavi prometom rezervnih dijelova i opreme za teretna vozila, autobuse i priključna vozila, transportom na prostoru BiH, kao i EU.

www.TOPAGM.com

Vodimo se željom za posjedovanje široke lepeze proizvoda visokog kvaliteta.

 Uvidjevši značaj osnovnih principa standarda ISO 9001, preduzeće će u narednih godinu dana uspostaviti integrisani sistem menadžmenta kvalitetom čijom primjenom dokazuje svoju potpunu opredjeljenost i odgovornost u obezbjeđivanju zadovoljstva i povjerenja kupaca.

 Svojom ponudom i širokom prodajnom mrežom uspješno zadovoljavamo potrebe kako individualnih graditelja, tako i izvođačkih kompanija.
 Stalno težimo da svoj prodajni asortiman uvećamo proizvodima novih dobavljača kako bismo efikasno odgovorili zahtjevima tržišta.
 Svakom kupcu nastojimo pružiti najbolju vrijednost za uložen novac, kroz vrhunsku uslugu i kvalitetnu distribuciju proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih.

 Održati ostvaren respektabilan i stabilan konkurentski položaj u oblasti prodaje i distribucije gradevinskog materijala.
 Postati prepoznatljiv, mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorno preduzeće.

2017 © Copyright 1.MAJ d.o.o. All rights reserved.